За нас

За нас

Атрил е семеен бизнес, който през годините изгради здрави връзки със своите клиенти. Ние работим всеотдайно и се стараем да отговаряме на нуждите и желанията на всички, които ни посещават.

Бизнесът ни започна през 2005 година с отдаване на ски и сноуборд оборудване под наем от ски център Студенец в Пампорово. След четири успешни години там, ние се преместихме на новопостроения и модерен шест седлков лифт на Стойките.

Китното местенце в планината стана наш дом, а усъвършенстването на всеки детайл, свързан с по-доброто обслужване на нашите клиенти, се превърна в удоволствие и приоритет за нас. Тук, в Стойките, ние доразвихме бизнеса с отдаване на ски и сноуборди под наем, като започнахме да извършваме качествен ски и сноуборд сервиз. Също така азработихме рецепти за уникални топли и студени напитки в нашата чайна, а от 2016 предлагаме и вкусна храна с разнообразие от класически български ястия.

С годините млката китна къщурка започна да прилича на дядовата ръкавичка в студените зимни дни и през 2019 година взехме решение да направим поредната стъпка в развитието на нашия бизнес. След много и усърдна работа успяхме да построим нова, по-просторна и удобна сграда, която да ни позволи да отговаряме на нуждите на нашите клиенти и нарастващото търсене от тяхна страна. През сезон 2019-2020 посрещнахме гостите си в новата ни модерна и уютна постройка.

Ски и сноуборди под наем

Ние имаме дългогодишен опит в отдаване на висококачествено ски и сноуборд оборудване под наем в курорта. Екипировката, която предлагаме, е редовно сервизирана и поддържана. Опитът и професионалното обслужване са също част от нещата, които карат нашите клиенти да се връщат при нас многократно през годините. Ние имаме удоволствието да помагаме на много семейства да започнат първите си стъпки в зимните спортове, както и да усъвършенстват своите умения, вече повече по десетилетие.

Ски сервиз и поддръжка

В нашата работилница се извършва качествен и професионален сервиз на ски и сноуборд оборудване на достъпни цени. Шлайфане, запълване, точене и поставяне на вакса са само част от сервиза, който предлагаме. Ние можем да ви дадем компетентен и актуален съвет, свързан с поддръжката на вашето оборудване, което може значително да подобри както чувството ви за сигурност на пистата, така и да подобри вашето каране и насладата от него.

Ресторант & Чайна

Атрил вече е популярно място за обяд за много редовни и нови клиенти всяка зима. Менюто ни основно съдържа традиционни български ястия, а повечето от продуктите, които използваме в ресторанта ни, биват събирани през летните месеци в планината, както от нас, така и от местни производители. С това целим не само да насърчим развитието на региона, да помогнем на местните дребни производители и семейства да реализират своето производство, а и да поддържаме вкусно и здравословно меню в нашата кухня.

В чайната ни предлагаме различни видове домашни сокове от диворасящи горски плодове, планински, билков чай с пчелен мед и боровинки, уникално греяно вино и разнообразие от други топли и студени напитки.

Имаме избор на вегетарански, веган и безглутенови ястия в менюто, а при предварителна заявка, някои от рецептите могат да бъдат променени спрямо желанията и нуждите на клиента.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial